‘Cool roof’-dak voor chocoladeatelier

Een zonreflectiedak: voor de renovatie van het platte dak van Chocoladeatelier Van Noppen in Ridderkerk, is niet voor niets gekozen voor de witte dakbedekking van Icopal. Je leert het al op de basisschool: wit weerkaatst warmte van de zon en zwart absorbeert warmte. Voor ruimtes waar met een temperatuurgevoelig product, zoals chocolade wordt gewerkt zijn te hoge temperaturen niet goed.

Witte dakbanen

De witte en frisogende dakbedekking EshaGum 470 zorgt ervoor dat de zonwarmte wordt weerkaatst en dat het eronder liggende atelier, waar zo’n 140 mensen werken, koeler blijft. En dat komt de veelal bijzondere chocoladecreaties zeker ten goede. De producten uit assortiment Solar Reflectance Index (SRI)-dakbanen varieren in reflectiewaarde. Deze witte rollen passen prima binnen het ‘cool roof’ concept van Icopal, dat door de toenemende aandacht voor duurzaamheid meer aan populariteit wint.

Afvoeren en spuwers

In nauw overleg met Kieboom Dakbedekkingen produceerde en leverde AGS Products alle afvoeren en spuwers/noodoverstorten voor het platte dak van het chocoladeatelier. Op maat gemaakt en op het werk geleverd.

Deel dit bericht via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Volg ons:

Meer berichten