Over TDC - Partners

Beter bestek plat dak door samenwerking

Icopal – breed assortiment voor het afdichten van gebouwen
Icopal produceert een breed assortiment aan bitumen en kunststof dakbedekking, aangevuld met vele andere bouwmaterialen voor elk dak.  De producten van Icopal onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteit met de nadruk op duurzaamheid en gebruiksgemak. Icopal is onderdeel van BMI Group, bestaande uit Braas Monier en Icopal. BMI Group is de grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa.

1 of 1
FOAMGLAS – isolatiematerialen en koudebrugonderbrekingen Door de combinatie van onbrandbaarheid, zeer hoge druksterkte, water(damp)dichtheid, maatvastheid en de compacte dakopbouw, is het Foamglas Kompaktdak de ideale geïsoleerde ondergrond voor meervoudig ruimtegebruik op het dak. Verschillende gebruiksfuncties, zoals tuin- en terrasdaken, parkeerdaken, sporten, wandelen, waterbuffering e.d. sluiten naadloos op elkaar aan zonder aanvullende voorzieningen. FOAMGLAS® is natureplus® gecertificeerd en dankt de unieke eigenschappen aan de hermetisch gesloten glascellen die zijn gevuld met sterk isolerend inert gas. Foamglas® is hét isolatiemateriaal dat zijn kwaliteiten blijft behouden in de tijd: na 40 jaar is Foamglas®-isolatie nog altijd even doeltreffend als op het moment dat het geplaatst werd. 1 of 1

Van Wylick – isolerende mortels voor platte daken
In haar ruim 30-jarige bestaan is Van Wylick toonaangevend producten van isolerende mortels voor vloeren en platte daken. Innovatieve, stabiele en drukvaste isolatiemortels, waardoor het platte dak in elke richting kan worden voorzien van een naadloze afschotlaag en zwevende dekvloeren van een stabiele, isolerende onderlaag. Kwaliteit en innovatie zijn belangrijke bedrijfspijlers van Van Wylick. Niet voor niets zijn inmiddels op zo’n 2miljoen m2 parkeer- en platte daken de isolerende mortels toegepast.

1 of 1

Zoontjens – Dakbestratingssystemen voor parkeerdaken, galerijen en dakterrassen
Zoontjens heeft zich in meer dan 100 jaar ontwikkeld van een van familiebedrijf tot dakbestratingsspecialist. Innovatief en vooruitstrevend door onder meer het realiseren van de grootste parkeerdaken in Europa, design in betontegels, keramiek voor op het dak en een lichtgewicht ophoogsysteem voor galerijen en balkons. Zoontjens ontwikkelt zelf nieuwe producten en systemen en koopt bijzondere materialen in. Door betrokkenheid in de ontwerpfase is Zoontjens uitstekend in staat om op de specifieke wensen van de opdrachtgever in te spelen.

1 of 1

SealEco – EPDM rubberfolies
SealEco is uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de Nederlandse markt voor EPDM rubberfolies. Naast technische innovaties, zoals het in eigen huis ontwikkelen van machines en producten en het – in samenspraak met klanten – ontwikkelen van nieuwe toepassingen, kent SealEco dankzij een prima functionerende salesafdeling en back-office een hoge servicegraad. SealEco is producent van topmerken, zoals Prelasti, SuperSeal, en distributeur van Evalastic, Topskin, EcoStar en AlphaFlex. SealEco biedt u de beste en meest duurzame waterdichte oplossing met EPDM rubberfolies, zowel op daken als in gevels en goten. “we make waterproofing easy”.

1 of 1
Unidek Platdakisolatie Logo

Kingspan Unidek – milieubewuste isolerende oplossingen voor hellend en plat dak
Kingspan Unidek is producent van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. Dankzij de voortdurende aandacht voor milieueffecten tijdens productontwikkeling, productie en recycling zijn de isolatieoplossingen bovendien uiterst duurzaam. Voor het hellende dak levert Kingspan Unidek onder meer constructieve en isolerende sandwichelementen; voor het (beloopbare) platte dak een uitgebreid programma uitstekende isolerende dakplaten.

1 of 1
Isoniq 75

IsoniQ – voorgevormde isolatie elementen
Isoniq is gespecialiseerd in slimme, innovatieve oplossingen voor de bouw. Het bedrijf combineert het bedenken van innovaties met het produceren van bouwknoop oplossingen binnen de isolatieschil.

Isoniq werkt nauw samen met producenten en innovators uit de bouwsector om zo te voldoen aan de hoogste bouw-, en isolatiestandaarden voor lastige detailleringen.

Onze producten, zoals bijvoorbeeld de Dakstand® en Muurvoet® , zijn de nieuwe standaard voor de ideale aansluitingen van isolatievlakken, waarmee lastige details volledig isolerend en razendsnel uitgevoerd worden.

1 of 1
kingspan-insulation
Kingspan Insulation – hoogwaardige isolatieplaten voor woning- en utiliteitsbouw Kingspan Insulation produceert en verkoopt kwalitatief hoogwaardige isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen in heel Europa. Onze isolatieplaten leveren het hoogste rendement per vierkante meter vergeleken bij andere (traditionele) isolatiematerialen. Dit is dus de makkelijkste manier om aan het Bouwbesluit en de toekomstige bouweisen te voldoen. 1 of 1

VELUX – producent/leverancier van daglichtsystemen voor elk dak zowel hellend als plat
Al ruim 70 jaar creëert de VELUX Groep, met behulp van daglicht en frisse lucht, betere leefomgevingen onder het dak voor mensen over de hele wereld. De VELUX Groep heeft verkoop- en productieactiviteiten in meer dan 35 landen en 10.000 werknemers wereldwijd. VELUX Nederland B.V. importeert en distribueert VELUX dakramen, daglichtsystemen, lichtkoepels en aanverwante artikelen zoals zonwering en raamdecoratie. Er is een uitgebreid programma beschikbaar voor het platte dak.

1 of 1

Nophadrain – gebruiksdaksystemen
Nophadrain is een specialist met ruim 20 jaar ervaring in gebruiksdaksystemen; van terrasdaken en parkeerdaken, tot intensieve en extensieve groendaken. Ontwikkeling en productie vinden in eigen huis plaats. Daarnaast heeft Nophadrain een adviserende rol en is nauw betrokken bij het plaatsen van de gebruiksdaksystemen. In de slimme drainagesystemen voegt Nophadrain verschillende functielagen in de opbouw van een gebruiksdak samen tot één product. In het eigen laboratorium worden gerecyclede grondstoffen continu op geschiktheid getest, zodat de kwaliteit van de gebruiksdaksystemen optimaal wordt gegarandeerd.

1 of 1
AGS Products BV – specialist in dakproducten en -accessoires AGS Products BV is in de loop der jaren uitgegroeid tot toonaangevend specialist in dakproducten en dakaccessoires van lood, zink, koper, aluminium, aluminium-PVC, RVS en PVC. Vakmanschap, ervaring, kwaliteit, een hoog serviceniveau en een compleet assortiment vormen de stevige pijlers onder het succes van de onderneming. De service van AGS Products BV beperkt zich niet tot het leveren van producten, maar strekt zich uit van een goed toegerust afhaalcentrum en snelle levertijden tot proactief optrekken met de klant en projectondersteuning. AGS Products beschikt over een eigen lasserij en zetterij. Hierdoor is het bedrijf in staat om ook de meest complexe maatwerkoplossingen te bieden. 1 of 1

Roval Aluminium – duurzame aluminium bouwproducten
Roval Aluminium is marktleider in de ontwikkeling, productie en levering van kwalitatief sublieme aluminium bouwproducten voor daken en gevels, zoals dakrandprofielen, aluminium profielen, aluminium platen, muurafdeksystemen, waterslagen, lamellenwanden, doorval- en dakrandbeveiliging, balusters en goot- en overstekbekleding. Daarnaast zijn de maatwerkmogelijkheden dankzij een hypermodern productieapparaat eindeloos. Mooi, functioneel en duurzaam.

1 of 1
Eurofast – totaalconcept bevestigingssystemen voor daken Eurofast is dé specialist in bevestigingssystemen voor vlakke en licht hellende daken. Vanuit de productielocatie in Deurne (NL) levert Eurofast kwalitatief hoogwaardige producten voor alle daksystemen onder de merknaam EUROFAST®. Eurofast waarborgt haar kwaliteit middels strenge interne controles in het eigen Quality Control Center. Naast een uitgebreide service biedt Eurofast een ruim assortiment aan van gereedschappen, machines en accessoires. Door nauwe samenwerking met isolatie- en dakbaanproducenten biedt Eurofast oplossingen voor het dak volgens de laatste stand van de techniek. Ook voor de mechanische bevestiging van nagenoeg alle soorten gevelbekleding vindt u bij VRF Europe BV een gespecialiseerd aanbod. 1 of 1