Dakterras en leefdak

Dakterras en leefdak. Wat zijn dat?

voorbeeld van een dakterras- en leefdak

Een dakterras of leefdak is een slimme manier om extra leefruimte te creëren op het dak. Door plaatsing van dakbestrating eventueel in combinatie met meubels en groen heeft u er ineens een extra leef of gebruiksruimte bij. Buitenruimtes zijn zeer belangrijk voor de gezondheid en kwaliteit van het leven. Als er weinig of geen ruimte is, biedt het dak uitkomst.

Soorten dakterrassen en leefdaken

Een dakterras of een leefdak vind je bijvoorbeeld:
  • op het dak van de parkeergarage
  • op het dak van de supermarkt
  • op het dak van onderliggende appartementen

Toepassingsmogelijkheden

Door daken multifunctioneel te gebruiken voegen we extra waarde toe aan de stad, aan het wonen, het werken en het leven in de stad. Door daken in te richten met dakbestrating in combinatie met meubilair, beplanting en verlichting, ontstaan prachtige leefdaken of dakterrassen. Denk aan ziekenhuizen, kantoorgebouwen en scholen.
 

Bestekservice Dakterrassen en Leefdaken

Totaal Dak Concept stelt een gratis bestekservicetool ter beschikking waarin de dakterrassen en leefdaken ook zijn opgenomen. Ga naar bestekservice plat dak om de algemene tool te starten. Of ga direct naar bestekservice dakterrassen en leefdaken om zonder kans op fouten de bestekservice verder in te vullen. Alle keuzes zijn dan afgestemd op de dakterrassen en leefdaken.