TotaalDakConcept bouwt mee aan nieuw monument

Eindhoven, stad van vernieuwing, maar ook een stad met een rijke industriële geschiedenis. Met de gloednieuwe woontoren Sixty5 met 105 luxe appartementen op het dynamische StrijpS in Eindhoven wordt nieuwe geschiedenis geschreven.

TotaalDakConcept muurafdeksystemen

Volgens architectenbureau diederendirrix was het gebouw, dat een industrieel karakter heeft, gezien de ligging op de zon zeer geschikt voor de aanleg van terrassen. De bewoners beschikken hierdoor over een fraaie buitenruimte. Door de terugliggende ‘beweging’ van de terrassen zijn deze buitenruimtes ook minder dichtbij op de bestaande, monumentale schoorsteen gesitueerd.

Partner van TotaalDakConcept Roval aluminium leverde en monteerde aluminium muurafdeksystemen ten behoeve van het dak en buitenruimtes. Deze muurafdeksystemen hebben een blinde bevestiging. Voor de loggia’s is een maatwerkoplossing van muurafdeksystemen in combinatie met aluminium waterslagen toegepast. Zoontjens leverde voor de terrassen luxe, vorstbestendige en kleur- en slijtvaste keramische tegels (Dreen® Ceramica). Deze tegels zijn bovendien licht van gewicht en daardoor met name geschikt voor dakterrassen en galerijen. Icopal leverde een stabiele, homogene APP dakbedekking, die een lange levensduur heeft en EshaBase P EPS dakbanen.

Deel dit bericht via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Volg ons:

Meer berichten